DE BURGER BERGSELAAN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3052 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Burger Bergselaan. Meer weten? Ontdek meer

7 sep 2022 om 19:49 Heel lang moeten wachten helaas.
28 aug 2022 om 19:32 Super laat bezorgd Koude patat Ijs in de milkshake Burger was wel lekker
24 aug 2022 om 13:43 Miste een aantal dingen en lang wachten.
3 aug 2022 om 21:36 75 minuten wachten plus bellen waar het bleef. Slecht eten. Niet volgens de beschrijving. We hebben nogmaals gebeld omdat we dingen miste. Ik geef het een 1.
25 jul 2022 om 22:33 Ik vind de eten en de bezorging service ontzettend goed en de bezorger is super lief
7 jul 2022 om 21:52 Half uur later dan geplande bezorgtijd. Friet was smakeloos, wel warm. Burger droog, vreemd vlees, heb m deels weggegooid. Milkshake was okay, smaakte alleen naar vanille ipv bestelde pistache. Volgende keer gewoon weer bij De Walenburger bestellen.
27 jun 2022 om 4:35 duurde bijna 2 uur voor ik me eten had en was echt legit niet te eten
23 jun 2022 om 3:10 Mwaauh
16 jun 2022 om 14:32 The chocolate milkshake was nice but it did not feel like a large drink but rather a medium. it would be great if they slightly increase the size of large
12 jun 2022 om 10:36 Kwaliteit is erg achteruitgegaan. Burger was nat en patat vergeten, erg jammer als je hier wel voor betaald.
26 mei 2022 om 18:55 Ik kreeg een appje dat het 40 min zou duren. Uiteindelijk duurde het anderhalf uur. Eten was slecht verpakt en klef. Nooit meer