DE BURGER BERGSELAAN

DE BURGER BERGSELAAN De lekkerste burger van Rotterdam!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2710 beoordelingen
8 apr 2020 om 0:24 Bezorgers zijn veel ste jong En ze zitten al op scooters ?
7 apr 2020 om 21:27 - rauwe bacon. - verkeerde brood. - koude burgers. - saus vergeten. - slechte service, bellen met de partij en ons behandelen als niks Moet ik nog meer zeggen
7 apr 2020 om 18:27 Delivery took pretty long Burgers were cold Fries and onion rings were alright
6 apr 2020 om 22:39 Twister frites en milkshake waren lekker, maar cheeseburger was gortdroog. Echt zonde.
6 apr 2020 om 11:37 Bestel hier altijd maar kwaliteit is niet hetzelfde. Bezorging was snel maar patat was koud en keihard (meerdere keren gebakken of oud vet), br hamburger besteld zonder augurk en zat vol augurk en was koud. Aarappelsalade was een vieze eisalade. Zonde!
5 apr 2020 om 0:06 Het ging allemaal goed ik heb zelf het verkeerde huis nummer door geven maar het is goed gekomen
3 apr 2020 om 22:02 Ze durfden 2 uur later met de bestelling aan te komen. Dus bezorg Heb verschillende malen gebeld naar ze maar geen gehoor. Thuisbezorgd gebeld wordt verbinding verbroken vanwege drukte. Ik heb al bij thuisbezorgd klacht neergelegd, ik wil mijn geld terug.
3 apr 2020 om 8:48 Eten was heerlijk Ik heb genoten van de salade
29 mrt 2020 om 19:21 Zeer slecht! Bestel hier niet! Na dat het eten eindelijk aan kwam was alles ijs koud. En de frietjes die je bij een menu krijgt is een kwart zakje slappe ellende!! 6 keer geprobeerd te bellen maar wordt niet opgenomen
27 mrt 2020 om 1:56 Eeten was erg koud, dat had ik nier verwacht. Twister was als steen , jammer
23 mrt 2020 om 21:52 Good food and service!
23 mrt 2020 om 7:05 Bezorgtijd was veel langer Eten was smakeloos en leek net op een magnetron maaltijd, maar dit kan natuurlijk niet want dan zouden ze wel wat sneller zijn. Als het dan nog heel goedkoop was... De hotdog lijkt meer op een partyknak beetje erg overpriced